Nikotiinipussien arvostelut

Nikotiinipussit testissä

Nikotiinipussit kokemuksia

Nikotiinipussit on nikotiininkorvaustuote, jonka Zonnic toi Suomen markkinoille vuonna 2016. Vuonna 2020 markkinoille on tullut täysin kotimaisin voimin pyöritettyjä verkkokauppoja kirjoitushetkellä kaksi kappaletta: Nikotiinipussit.com ja Nicofy.com.

Vinkkejä nuuskan lopettamiseen

Olen kaksikymmentä vuotta perinteistä nuuskaa käyttänyt ja sitä yrittänyt useaan otteeseen lopettaa. Lopetusta on yritetty mm. sähkötupakalla, nikotiinipurkalla ja Zonnicin kuivilla postimerkeillä.

Innosta pinkeänä pistin testitilaukset molemmille sivuille. Nikotiinipussit.com toimitti tuotteet ripeästi kolmessa päivässä ja Nicofy neljässä. Nyt pussit huuleen ja testit tulille!

Ice frost nikotiinipussi

ICE Frost 

Näin vanhana cold dryn ystävänä oli suuret odotukset tälle pussille ja ei kyllä pettyä tarvinnut. Pussin rakenne oli jykevä ja pullea, mutta silti huomaamaton. Suu tuntuma räjäytti kyllä omalla kohdallani pankin!

Maku ei ollut yliampuvan mentholinen eikä makea, sopivan neutraali omaan suuhuni. Aivan uskomattoman hyvin on saatu potkua irti tästä nyytistä. Ja teille tietämättömille tiedoksi nikotiinilla ei ole mitään osaa eikä arpaa pussin potkimisessa, ei nikotiinipussissa taikka nuuskassa.

Suu tuntuma saavutetaan säätämällä pussin Ph-arvoa (emäksisempi pussi = isompi potku). Käytön jälkeen suu jää raikkaaksi, eikä ole ruskeaa nuuskamälliä hampaissa. Tanko tätä maksoi 58€ ja oli kyllä koko rahan arvoista. 

ICE FROST – Nikotiinipussi 4mg

Yhteenveto

+ Iskee kuin Matti Merviä.

+ Mentholi ei ole makea ja maku on sopivan neutraali joten ei ala kyllästyttämään pitkässäkään juoksussa.

+Täyteläiset pussit.

+ 20 pussia purkissa.

– Ei löydy lähikaupoista.

Ice permafrost nikotiininuuska

ICE Permafrost

Permafrostissa on sama pussin tuntuma kuin Frostissa, ja tässäkin se on sopivan tuhti ja suuhun sopiva. Tämä tuote on kuin makunuuska, mutta mukavalla potkulla ja ilman tunkkaista tupakanmakua.

Tässä minttuisessa mustikkapussissa on se mitä itse olen etsinyt makunuuskista vuosia ja se on puhdas maku! Pötkön hinta oli 58€ joka on tämän laatuisesta säkistä halpa.

ICE PERMAFROST – Nikotiinipussi 4mg

Yhteenveto

+ Tuhti pussi.

+ 20 pussia purkissa.

– Ei löydy lähikaupasta.

ice snowflake nikotiininuuska

Snowflake

Snowflake on herkullinen sekoitus minttua, melonia ja pomegranaattia. Mikään edellä mainituista mauista ei puske liikaa esille. Näissä kun ei ole tupakkaa, niin ei ole ollut tarvetta peitellä sen tunkkaisuutta yliampuvalla makeudella. Pussien koko on täydellinen. Hintaa tuli 58€ sinko ja hinta-laatusuhde on kyllä erittäin hyvä.

ICE SNOWFLAKE – Nikotiinipussi 4mg

Yhteenveto

+ Puhdas herkullinen maku.

+ 20 pussia purkissa.

– Hieman enemmän voisi olla potkua.

– Ei löydy lähikaupasta.

ice avalanche nikotiininuuska

Avalanche

Avalanche on mintun ja omenan makuinen pussi, mutta itse vertaisin makua raikkaan kirpeään omenaan. Tämä kyllä kuuluu omien suosikkieni kärkijoukkoon. Pussit ovat laadukkaita ja jykeviä. 10 purkkia kustansi 58€, joka on suhteutettuna laatuun uskomattoman halpa.

ICE AVALANCHE – Nikotiinipussi 4mg

Yhteenveto

+Maku on vahva.

+Tuhdit pussit.

+ 20 pussia purkissa.

– Potkua voisi olla enemmän.

– Ei löydy lähikaupasta.

Paras nikotiinipussi

 Ice Frost

  • Yhteenveto
  • + Iskee kuin Matti Merviä.
  • + Mentholi ei ole makea ja maku on sopivan neutraali joten ei ala kyllästyttämään pitkässäkään juoksussa.
  • +Täyteläiset pussit.
  • + 20 pussia purkissa.
  • – Ei löydy lähikaupoista.

Nicofy.com

Nicofyn valkoima on kasvanut kasvanut viimeisen parin kuukauden aivan mielettömän paljon. Nicofylle on tullut mm. Snatch ja Shiro, Jotka ovat nuuskamaista porausta tahtovalle täydellisiä. Niille jotka tahtovat miedompaa ja huomaamattomampaa nikotiinipussia löytyy Zyn.

77 forest fruits nikotiinipussi

77 Forest fruits

Tässä herkussa tulee kauniisti esille metsämansikka ja mustaherukka. On muuten maukkaita pusseja. Aivan kuin olisin aamukasteisessa metsässä oleva karhu mutustelemassa metsän antimia. Pussit ovat käytössä huomaamattomia. Piirun verran olivat ainakin oman satsini seiskaseiskat kuivahkoja. 39,95 euron tanko hintaan nämä ovat kyllä äärimmäisen hyvä diili.

77 FOREST FRUITS – Nikotiinipussi 3mg

Yhteenveto 

+ Pusseja purkissa 20.

+ Sopii hyvin tupakasta eroon tahtovalle suutuntumaltaan.

+ Edukas.

–  Pussit olivat hieman kuivan puoleisia.

– Näitäkään ei ikävä kyllä Suomen lähikaupoista löydä

77 ice mint nikotiininuuska

77 Ice mint

Jääminttuna tätä markkinoidaan ja sitä tämä todella on! Ihan Frostin tasolle ei yllä, mutta se ei tuotetta pahenna. On tämäkin jäätävän raikas ja pätevä tuote joka sopii tämmöisen Mynthonia mutustavan keski-ikäisen ikeneen kuin tehty! Potkua löytyy omaan makuun juuri sopivasti ja pussin muoto on kuin tehty huuleeni. Pussi on täyteläinen mutta pitkulaisen muodon vuoksi huomaamaton.

77 ICE MINT – Nikotiinipussi 3mg

Yhteenveto

+ Sopivan jäinen maku.

+ Hinta laatusuhde hyvä.

– Kuivahkot pussit.

– Saatavilla Suomeen vain nettikaupasta. Toisaalta näin nopeilla toimitusajoilla ei tämä mitenkään haittaa.

77 fresh mint nikotiinipussi

77 Fresh mint

Freshmintti on aikalailla Jenkin freshmintin makuinen. Itse jos tupakkaa lopettelisin niin tämä olisi se tuote johon siirtyisin. Potku on hillitty ja maku on purkasta tuttu minttu. Pussin muoto on pitkulainen joten se on huulessa huomaamaton. Hinta on 39,95€ per tanko.

77 FRESH MINT – Nikotiinipussi 3mg

Yhteenveto

+ Miellyttävän neutraali. Maku ei hyppää silmille, eikä potku ole mielettömän suuri.

+ Tuotteen laadusta ei milään uskoisi että tämä on näin halpaa.

+ pussi kestää huulessa  helposti 45 minuuttia ennen kuin alkaa antaa markkejä valumisesta.

– Pussit ovat omaan tottumukseen kuivan puoleisia.

Zonnic mint 4mg annospussi

Zonnic Mint 4mg

Olihan tämäkin tuote testiin otettava vaikkakin muistuttaa enemmän postimerkkiä kuin nikotiinipussia. Koostumus on kuiva kuin aavikko ja pussin muoto neliö, joka aiheuttaa sen että tätä et saa hyvin huuleesi istumaan. Makua kuvailisin pölyiseksi kemikaaliksi jossa on pieni häivähdys minttua. Potkua ei tässä ole nimeksikään.

Purkki maksaa huimat 5,90€, hinta-laatusuhde on tässä tuskaisen huono. Purkki on erittäin vaikea avata eikä tässä ole herrasmiesboksia. Zonnicilla on kyllä saatavuus erittäin hyvä näitä saa niin netistä kuin jokaisesta kioskista ja ruokakaupasta. Jos ostat tornin tätä se kustantaa sinulle 59€.

ZONNIC MINT – Nikotiinipussi 4mg löytyy R-kioskeilta ja ruokakaupoista.

Yhteenveto

+ 20 pussia purkissa.

+ Saatavuus on mahtava.

– Erittäin kuivat ja omituisen muotoiset pussit.

– Purkki on vaikea avata ja herrasmies boksia ei ole.

UUSI NIKOTIINIPUSSI ARVOSTELU

Tuli tuossa hetki sitten testattua nikotiinipussit.comin dope ja ICE uutuudet. Myös nikotiininuuskat joita tässä testailin ovat uudistuneet. Frostiin ja Permafrostin on tullut potkua pirusti. Makua tullut paljon jokaiseen etenkin Snowflakeen ja Avalancheen. Kyllähän nämä kehittyvät huimaa vauhtia ja suunta on täysin oikea!

Olenko pysynyt erossa nuuskasta?

Nuuskakaira on jäänyt pois omasta matkasuunitelmastani. Nuuskaa en ole käyttänyt sen jälkeen, kun nikotiinipusseilta ensi kerran tilasin. No ehkä kavereiden kanssa saunaillassa on muutama odenssi maistettu. Nykyään Frostin ja Dopen maukkaiden pussien jälkeen maistuu denssi kyllä aivan perseeltä. Eikä tässä ole ikävä hikisiä ajoreissuja nuuskakairan tukkuunkaan

Denssi nikotiinipussin tilaaminen netistä

Denssi nikotiinipussit ovat saapuneet nikotiinipussit.comin verkkokauppaan ja olin heti innokkaasti tilaamassa. Minut kuitenkin kohtasi ongelma, sillä ne vietiin aivan käsistä. Minulla kesti jonkin aikaa, että tuote oli saatavilla ja sain omani.

Lopulta kuitenkin tämä odotettu Denssi nikotiininuuska saapui nopeasti lähimpään pakettiautomaattiin. Odotukset olivat korkealla nopean varaston tyhjentymisen vuoksi, sekä huikeat arvostelut saivat minut myytyä.

Denssi nikotiinipussi arvostelu

Denssi nikotiinipussi oli kooltaan mainio. Oli aika kokeilla miltä se tuntuu huulessa. Se oli, kuin unelma. Odotukseni olivat korkealla, mutta Denssi ylitti ne kuitenkin. Suu tuntuma oli täydellinen. Hieman tästä puski myös hitusen ikävöity Odens läpi.

Uskon, että tällä tuotteella saisi vankimmankin Odens palvojan käännettyä nikotiinipussien ystäväksi. Poraus oli ehdottomasti parempi kuin, mitä itse oikea Odens nuuska tarjoaa.

Nikotiinipussien tilaaminen Suomeen

Nikotiinipusseja voi tilatata netistä täysin laillisesti. Tilaaminen Suomeen on yksinkertaista. Suomen suurin nikotiinipussi kauppa lienee nikotiinipussit.com. Tilaaminen onnistuu helposti ja luotettavasti. Toimitus on myöskin kehumisen arvoinen, ainakin oma tilaukseni tuli nopeasti parissa päivässä.

Mistä tietää onko tilaaminen Suomeen laillista

Vahvojen nikotiinipussien tilaaminen Suomeen ei ole laillisesti mahdollista. Nikotiinipussit, jotka sisältävät yli 4mg/g nikotiinia kannattaa jättää tilaamatta. Se vaatisi lääkärintodistuksen. Muuten voi napsahtaa lääkeainerikos merkintä tullin saadessa tietää.

Tupakan lopettaminen nikotiinipusseilla

Tupakoinnin lopettamiseen moni on kokeillut erilaisia apukeinoja, usein ne ovat tehottomia. Esimerkiksi aiemmin mainitsemani Zonnic ei ole luonut hienoa menestystarinoita. Ja mitä tulee nuuskaan, niin on lopettamiseen kaivattu itsehoito tuote, joka auttaisi irti.

Voi tuntua hassulta jos on polttanut vain tupakkaa, niin lopettaa nikotiininuuskan avulla. Voisi ajatella, että se sopisi vain nuuskan lopettajille. Mutta, kuten Zonnic, niin myös muutkin nikotiinipusssit sopivat nuuskan ja tupakoinnin lopettaville. Lopettaa voi kuitenkin monella tapaa

Nikotiinipussit tupakoinnin lopettamiseen

Tupakoinnin lopettamiseen sopii esimerkiksi Dope ice cool nikotiinipussit. Ne ovat saatavilla nikotiinipussit.com verkkokaupasta. Itselleni on kertynyt paljon nikotiinipussit kokemuksia ja Dope ice cool oli ensimmäisiä, joita taisin aikoinani kokeilla. Netistä löytyy myös paljon muiden nikotiinipussit kokemuksia.

Parhaat nikotiinipussit tupakoinnista eroon pääsemiseen Nicofy.com tuotteista on Dissident tuoteperheen nikotiinipussit. Ainakin näin omasta mielestä. Poraus on esimerkiksi Dissident mint nikotiininuuskassa mukavan sopiva. Dissident Blueberry sen sijaan ei sisällä sitä lähes lainkaan.

Dope ice cool arvostelu

Icen tuotteissa riittää myös kehuttavaa. Tiivistettynä kuitenkin ne ovat luotto hyvä valinta. Ice nikotiininuuskaa saa nikotiinipussit.com kaupasta. Melkein voisin sanoa sen olevan Suomen suosituin, mutta mitäpä minä siitä tiedän.

Dope ice cool nikotiinipussit sisältävät nikotiinia 3,9mg/annospussi. Nikotiinipusseja on kiekossa 22 kappaletta. Hintaa Dope kiekolta löytyy 5,90€. Sanoisin sen olevan edullinen huomioiden pussien määrän.

Mitä huomioida tilatessa nikotiinipusseja

Nikotiinipussien tulisi sisältää nikotiinia alle 4 mg/g. Jos ne sisältää yli 4 mg/g, niin olet syyllistynyt lääkeainerikokseen. Asia erikseen toki jos sinulla on resepti. Kun aiot tilata, niin on tärkeä huomioida, että et ole alle 18 vuotias. Vaikka kuinka tekisi mieli, niin on huomioitava, että tilaaminen on laillista.

Yksi asia mitä nikotiininuuska ei saa sisältää on tupakka. Eli kannattaa valita luotettava sivusto, ettet joudu ongelmiin minkään edellä mainitun asian kanssa. Nikotiininuuskaa on tarjolla monilla sivustoilla myös liian korkeilla nikotiinimäärillä. Nikotiinipusseissa on erittäin tärkeää, ettei 4mg /g ylity.

Missä nikotiinipusseja on saatavilla

Nikotiinipussien saatavuus on hyvä. Nikotiinipussit ovat alkaneet yleistymään ja niitä on saatavilla lähes kaikkialla. Nikotiinipussit vaikuttavat mennen joillakin jopa nuuskan ohi. Lähikaupoista usein jo löytyy jonkin sortin nikotiinipusseja. Lisäksi Apteekeista ja R-kioskeilla on usein myynnissä samaa, kuin ruokakaupoissa.

Vahvoja nikoiitinipusseja on saatavilla naapurista Virosta, että Ruotsista. Niitä ei kuitenkaan voi noin vain tuoda Suomen puolelle. Se vaatisi lääkärin reseptin. Ilman sitä kyseessä olisi lääkeainerikos. Saman vahvuista nuuskaa saa kuitenkin tuoda.

Nikotiinipussit netistä

Näin nikotiinipussit kokemuksia omaavana, ellen jo asiantuntijana voisin sanoa, että parhaat nikotiinipussit löytyvät netistä. Pienellä vaivalla eli vain parilla klikkauksella tuote lähtee postin kautta kohti lähimpää postia. Nikotiinipussit.com lienee Suomen suosituin ja on ainakin luotettava. Tullin kanssa ei pitäisi tulla ongelmaa.

Nikotiinipusseissa ei tulisi olla liikaa nikotiinia myöskään netistä tilatessa. Netistä hakemalla nikotiinipussit kokemuksia löytyy varmasti apua ensikertaa tilaavalle. Nikotiinipussit sopivat tupakan lopettajille kuin nuuskan lopettajille. Moni läheiseni on kertonut tukeutuvansa täysin nikotiinipusseihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *