Killa nuuska

Killa nuuska

Killa on varmaankin ICEN ja Snatchin ohella Suomen tunnetuin nikotiinipussi. Killa tosin on vahva nikotiininuuska, joten sitä et ilman reseptiä pystyt laillisesti Suomeen ostamaan.

Killa nuuska hinta

Killa nuuskan paras myynti valtti tupakattomuuden ohella on varmasti edullinen hinta. 3,50€ Killasta on aikalailla keskiverto hinta kaikkialla. Killa on hyvin lähellä Odens nuuskaa. Halpaa ja tuskaista.

Killa nuuska 2021

Killa nuuska on sellainen tuote, jonka suosio Suomessa on vuonna 2021 laskenut jyrkästi verrattuna vuosiin 2019 ja 2020. Toisaalta nuuskan käyttäminenkin on kokonaisuudessaan vähentynyt. Osittain laillisten 4mg nikotiinipussien suuren suosion vuoksi ja osittain Haaparannan koronarajoitusten takia.

Nuuskan myynti ryhmät

Killa tuli jonkin aikaa sitten vastaan jokaisella nuuskan myynti foorumilla ja nuuskan myynti facebook ryhmässä. Miksi Killa ei saanut pysyvää jalan sijaa suomalaisten nuuskaajien keskuudessa saamaan tapaan kuin esimerkiksi Odens cold dry on saanut. Killahan muistuttaa käyttökokemukseltaan ja hinnaltaa todella paljon denssiä.

Killa ja odens nuuskat

Killa ja Denssi ovat molemmat todella halpoja ja poraavat perkeleesti. Killa on omasta mielestäni tupakaton versio denssistä. Killassa on jopa sama vaikutus suolen toimintaan aamuisin kahvin kanssa kuin denssissä.

Killa Suomi

Tärkeä muistutus Killan ja muiden vahvojen nikotiininuuskien maahan tuonnista. ÄLÄ tee sitä ellei sinulla ole reseptiä kyseiselle tuotteelle. Rangaistus on lääkeainerikkomus tai tarpeeksi suurelle satsille lääkeainerikos. Suomeen saa nikotiinipusseja tilattua ihan laillisestikin. Esimerkiksi Nicofylta löytyy Klint nikotiinipussit. Itse olen tässä kohta vuoden tilailun jälkeen todennut parhaiksi nämä kotimaiset toimijat:

Nikotiinipussit.com nikotiinipussien nettikaupan

Nicofy.com nikotiininuuskat netistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *