R42 nuuskan arvostelu

R42 arvostelu

Tällä kertaa arvostelussa on R42. Sitäkin tuli silloin nuuska aikoinani silloin tällöin käytettyä. Pääosin tosin käytin Odenssia.

Miksi R42 ei ole yhtä suosittu, kuin Oden’s?

Yleensä kaikki Oden’s nuuskaa suosivat ovat myös testanneet myös r42 nuuskaa tai vähintäänkin ovat kuulleet tästä. Suosio ei kuitenkaan ole samalla tasolla kuin denssillä Suomessa. R42 nuuska on miedomman makuista ja nikotiinia on enemmän grammaa kohden. Denssin suosio johtuu legendaarisesta maineesta ja jäätävästä porauksesta. R42 nuuskasta puuttuu molemmat.

R42 nuuska testissä

Nuuska R42

R42 nuuskan haju

Hajultaan R42 ei ole yhtä voimakas, kuin Oden’s, mutta ei lähelläkään hyväkään. Etova haju on erittäin luontaan työntävä.

Maku

Maku todella samantyylinen kuin odenssissa, ehkä hieman raikkaampi ja miedompi. Vaikka R42 onkin denssiä hieman paremman makuinen niin ei se silti tästä hyvää tee.

Tuntuma

Pussi on mukavan kokoinen ja poraus menettelevä. Monessa nikotiinipussissakin on tullut tuhdimpi poraus vastaan. Esim. ICE Freezereaper ja Snatch Frozen. Ei tämä silti mikään Zonnic ole.

Käyttökokemus

Yhteenvetona käyttökokemus oli kokonaisuudessaan ikävä. Etenkin, kun tätä artikkelia varten testasin R42 pitkästä aikaa näin nuuskan lopettaneena. Olin jo ehtinyt tottua miellyttäviin nikotiinipusseihin.

Voisin verrata huulituntumaa kuivaan teepussiin. Suuhun jää ikävä maku ja hengitys haisee todella pahalta. Haaparannan nuuskakenraali on myös pitkästyttävän matkan päässä, joten R42 nuuskan saaminen laillisesti ja halvalla on pitkän ajomatkan päässä.

R42 arvosana

  • Poraus: 3/5
  • Maku: 0/5
  • Pussin tuntuma: 3/5
  • Hinta: Nuuskakairasta itse haettuna hinta on ok, mutta muuten ylihinnoiteltua

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *