Zonnic

Zonnic annospussit

Zonnic valmistaa nikotiinikorvaustuotteita kuten nikotiinipusseja avuksi tupakoinnin lopettamiseen. Suomessa Zonnic annospusseja voit ostaa mm. Prismoista ja R-kioskeilta.

Zonnic nikotiinipussit

Zonnic nikotiinipussit ovat tällä hetkellä ainoita nikotiinipusseja kaupoissa. Zonnic annospusseja myy:

  • Prisma
  • K-marketit
  • S-marketit
  • Teboil
  • Yliopiston apteekki
  • Avain apteekit
  • Nettiapteekki

Kuten tästä huomaa Zonnic on Suomessa todella monessa kaupassa myynnissä. Silti usein on Zonnic loppu kaupasta pitkiä aikojakin.

Zonnic 4mg annospussi
Zonnic 4mg annospussit ovat Suomessa myynnissä apteekeissa ja R-kioskeilla.

Zonnic nikotiinipussi valmistaja

Zonnic on alunperin vuonna 2000 perustetun nicovonumin, jonka on perustanut tupakanvieroitusasiantuntija ja dosentti Karl Olov Fagerström. Vuonna 2009 Niconovumin osti Reynolds American Inc. (RAI) ja vuonna 2017 RAI:n Osti British American Tobacco (BAT). Tupakan lopetukseen apua sinulle myy siis maailman toiseksi suurin tupakka yhtiö, joka valmistaa mm. pall mallia.

Zonnic suusuihke

Zonnic nikotiinikorvaushoitotuote valikoimaan kuuluu myös suusuihke. Suusuihke suihkautetaan posken ja hampaiden väliin, josta se imeytyy veren kiertoon

Zonnic suusuihke kokemuksia

Useat Zonnic suusuihketta käyttäneet, minä mukaan lukien ovat valittaneet kurkun poltteesta ja närästyksestä. Nikotiinisuihketta menee nieluun todella helposti ja se aiheuttaa todella ikävän poltteen kurkussa plus tuskallisen närästyksen

Zonnic

Zonnic nikotiinipussit ovat tällä hetkellä ainoita nikotiinipusseja kaupoissa. Zonnic annospusseja myy Suomessa mm. apteekit, R-kioskit ja Prismat.
Zonnic nikotiinikorvaushoitotuote valikoimaan kuuluu myös suusuihke. Suusuihke suihkautetaan posken ja hampaiden väliin, josta se imeytyy veren kiertoon

Zonnic annospussi kokemuksia

Zonnic annospussit eli ensimmäiset Suomen markkinoille tulleet nikotiinipussit. Zonnicin nikotiinipussit ovat 0,1 gramman painoisia ja 4mg/pussi nikotiinipitoisuudeltaan. Tämä tarkoittaa hurjaa 40mg/g nikotiinipitoisuutta. Vertailuksi Odens nuuskassa on 23mg/g nikotiinia.

Zonnic Mint annospussien koostumus on todella kuiva. Maku on teollinen, hieman lääkemäinen minttu. Kerron tässä artikkelissa tarkemmin kokemuksistani Zonnic annospussien käytöstä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *