Nikotiinipussi Volt arvostelussa

Nikotiininuuska Volt Deep Freeze

Volt Deep Freeze on Nicofyn valikoimaan Swedish Matchilta tullut Nikotiinipussi. Swedish Match on tullut tutuksi laadukkaiden nuuskien ansiosta. Nyt testataan onko laatu nikotiinipusseissa sama kuin heidän nuuskissa?

Volt Deep Freeze nikotiinipussi

Swedish Matchilta tunnettuja nuuskia on esimerkiksi Ettan ja General. Ne ovat olleet suuressa suosiossa laadun ansiosta. Ne ovat ns. premium nuuskia toisin kuin esim. meille kaikille tuttu Oden’s Cold Dry.

Tämä Volt Deep Freeze on onnistunut tuote kaikinpuolin ainakin minun makuuni. Makuna tässä nikotiinipussissa on eucalyptus ja menthol. Eli kokonaisuus on ihanan raikas. Pussit myös täyteläisiä, tuhteja ja tuntumakin oikein hyvä. Ei valittamista. Tämä on itseasiassa todella saman tyyppinen kuin nikotiinipussit.comin paz ice cool nikotiinipussit.

Swedish Matchilta on myös tullut Zyn nikotiinipussit, mutta ne ei ole omaan makuuni. Ne kenties suunnattu enemmänkin tupakoitsijoille. Ainakin näen, että heille se olisi passeli tuote. Etenkin Espressinon olen kuullut olevan tupakoitsijoiden mielestä hyvä ja toimiva. Poraus on myös sopivan mieto nuuskaan tottumattomalle kohdillaan.

Nikotiinipussi Volt Deep Freeze arvosana

  • Maku: 4,5/5
  • Hinta: 4.95€ eli hinta-laatusuhde hyvä, 5/5.
  • Tuntuma: Oikein hyvä 5/5
  • Poraus: 5/5
  • Kokonaisuutena kaiken kaikkiaan loistava tuote ja täten annan loppu arvosanaksi 5/5

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *