Pablo nuuska

Pablo nuuska

Pablo nuuska on N.G.B Empiren valmistama vahva nikotiininuuska. Pablo Ice Coldissa on nikotiinia 35mg/g, eli lähes tuplat odenssiin verrattuna.

Pablo vahva nikotiinipussi

Pablo Ice Cold myytiin ennen 50mg/g nikotiini vahvuudella. Nyttemmin on vahvuus tiputettu hieman ”maltillisempaan” 35mg/g nikotiini vahvuuteen. Vertailuksi Odens Cold Dryssä on nikotitiinia 23mg/g ja Göteborgs Rapéssa 8mg/g. Perinteisestihän nuuskissa on aina ollut n. 8mg/g nikotiini vahvuus, mutta nyt viimeisen kymmenen vuioden aikana on markkinoille tullut super vahvoja nuuskia kuten Odens, Siberia, Killa, Pablo ja R42.

Killa nuuska ja pablo nuuska

N.G.B Empire valmistaa Pablo nuuskan lisäksi Killa nuuskan ja blck nuuskan. Kaikissa näissä on sama kemikaalinen maku ja jäätävä poraus. Kaikki edellä mainitut ovat Suomessa ilman reseptiä laittoman vahvoja.

Vahvat nikotiininuuskat Suomi

Suomeen ei saa tuoda eikä tilata yli 4mg/pussi nikotiinipitoisuudella olevia nikotiinipusseja. Netin syövereistä sata varmasti yhä löytyy nettisivuja mitkä myyvät ja toimittavat vahvoja nikotiinipusseja Suomeen. Tilatessa näitä kannattaa muistaa, vaikka saatkin tuotteet tilattua niin vastuu on kuitenkin sinulla.

Vahvojen nikotiinipussien tilaajalle tulee pahimmassa tapauksessa rangaistus lääkeainerikoksesta.

”Lääkerikoksesta on lain mukaan tuomittava sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi, joka voidaan määrätä ehdollisena vankeutena, jollei kyseisestä teosta säädetä ankarampaa rangaistusta muualla laissa.”

https://www.minilex.fi/a/rikoslaki-ja-l%C3%A4%C3%A4kerikos

Nuuskaa netistä

Aikoinaan, olisiko ollut 2014 oli mahdollista tilata, jopa perinteistä nuuskaa netistä. Laillistahan tämä ei missään nimessä ollut ja suuri osa tilauksista jäikin tulliin. Nykyään ei minun tietääkseni nuuskan tilaaminen onnistu ollenkaan Suomeen. Tällä hetkellä on hieman samanlainen tilanne vahvojen nikotiinipussien kanssa. Tilaaminen on mahdollista, mutta ei laillista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *