Makukortit Frizc vai Aroma King?

Aroma king vai Frizc makukorti

Menthol tupakka kiellon jälkeen markkinoille on tullut monia tuotteita tupakan maustamiseen. Mentoli korteilla ja mentolinapsuilla saa maustettua perus tupakan muistuttamaan jälleen vihreää tupakkaa.

Menthol tupakka

Pitkään tuli menthol tupakkaa polteltua aina viihteellä ollessa. 20.05.2020 menthol tupakan myynti kuitenkin loppui. Itselleni on erittäin vaikea uskoa, että ennen menthol tupakkaa polttaneet olisivat lopettaneet tupakoinnin tämän kiellon takia.

Suurin osa on varmasti vain siirtynyt ”mauttomaan” tupakkaan ja loput ovat sitten löytäneet makukortit. Toki pitäisihän tästä tupakan viihde käytöstäkin luopua.

Frizc makukortit

Frizc makukortteja löytyy lähes jokaisesta kioskista ja kaupasta. Frizc markkinoi tuotteitaan kuivaelintarvikkeiden maustamiseen. Frizc mentholkortti maksaa n. 1€. Makukortit.comilta vastaava Aroma Kingin mentholkortti maksaa melkein puolet vähemmän.

Makukortit.com

Makukortit.comin Aroma King makuliuskat valikoitui omaan käyttööni simppelisti hinnan vuoksi. Makukortit.comilla on lähes puolet halvemmat tuotteet kuin muilla makukortteja myyvillä sivustoilla ja kioskeilla.

Oma suosikkini on Ice makukortti. Brutaalin raikasta mentholia on vain mahdoton päihittää! Usein tulee laitettua askiin Ice kortin lisäksi Blueberry Ice. Tupla kortteja ei tarvitse pitää askissa yhtä kauan kuin normaalisti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *