Nicofy chili nuuska: Dissident Fiery Ice

Dissident Fiery Ice chili nikotiinipussi

Vihdoinkin on Dissident saanut valikoimiinsa Chili nuuskaa! Dissidentin tuotteet ovat aina olleet lähellä sydäntäni, vaikka potkua on hieman puuttunutkin. Nyt sekin asia on korjattu!

Dissident nikotiinipussit Nicofylla

Dissidentin nikotiinipusseissa on aina ollut mielestäni markkinoiden parhaat maut samoten pussin koostumus. 0,5g pussi on omasta mielestäni kaikista miellyttävin pussi koko. Mukavan huomaamaton, mutta silti tuntuma on nuuskamainen eikä liian laiha. Erittäin hyvä!

Nicofyn valikoimista on puuttunut chili nuuska ja nyt on se sitten on tullut Dissidentiltä. Oma suosikkini on tällä hetkellä tulisen porauksen ja loistavan maun vuoksi Ice Freezereaper. Saako Freezereaper tästä kilpailijan? Lähdetäänhän testaamaan

Dissident Fiery Ice nikotiininuuska

Purkin ulkoasu on Dissidentiltä tuttuu tapaan minimalistinen. Omaa silmääni tämä miellyttää. Pussin koostumus on täydellinen. Riittävän kostea ja pinkeä slim-pussi.

Pussilla menee hetki, että chili pääsee vauhtiin, samalla tapaa kuin kaikilla muillakin chili nuuskilla. Alussa minttu pääsee mukavan rauhakseen potkimaan omillaan. Ja sitten, Huhhuh! Chilin päästyä vauhtiin potkua todellakin löytyy. Tässä on ruutia riittävästi kilpailemaan Freezereaperin kanssa!

Maku on minttuinen eikä chili maistu, mutta senhän on tarkoituskin vain tuntua ja sen se tekee! Raikas maku raikastaa suun lopuksi.

Testissä Dissident Fiery Ice

Dissident ei pettänyt tälläkään kertaa! Fiery Ice on täyttä timanttia. Chilin polte on vahva ja mintun viileys pääsee hyvin esille. Maku on erittäin puhdas ja minttu toimii dominoivana makuna.

  • Todella vahva kairaus
  • Dissiden Fiery Ice maksaa vain 4,45€
  • Puhdas maku
  • Pullea pussi

Tupakasta siirtyvälle tässä saattaa olla liikaa potkua, mutta nopeaa siihen tottuu. Nuuskaajat varmasti tulevat rakastamaan tätä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *