Snatch Chilli Mint ja Citrus nikotiinipussit

Snatch chilli mint ja snatch citrus nikotiinipussit

Nicofy on saanut valikoimiinsa chili ja sitrus nikotiinipussit Snatchilta! Snatch Chilli mintin on kehuttu olevan koviten poraava 4mg pussi.

Snatchin uutuus nikotiinipussit testissä

Snatch tuottaa todella laadukkaita nikotiinipusseja ja on Dopen ja Nyytin ohella yksi parhaimmista ja suosituimmista brändeistä.

Snatchilta on odotettu uutuus makua pitkään ja nyt uutuuksia tulikin kerralla kaksi! Tähän mennessä oma suosikki pussini on vaihdellut Dopen Ice Coolin, Ice Freezereaperin ja Snatch Frozenin välillä. Vahvasti epäilen, että Snatch Chilli Mint tulee olemaan kova vastustaja näille kolmelle.

Snatch Chilli Mint nikotiinipussit testissä

Snatch Chilli Mintin kehutaan olevan kairaavin 4mg nikotiinipussi. Keskustelupalstalla, joku väitti että ei edes pystyisi käyttää liian porauksen takia. Luultavasti kyseessä on joku joka ei ole nikotiinipusseja tai nuuskaa aiemmin käyttänyt ja tämän takia chilin polte on ollut hänelle liikaa. Meille entisille nuuskaajille ja muille kokeneemmille nikotiinipussien käyttäjille tämä kuulostaa lupaavalta. Laitetaanhan siis Chilli Mint testiin!

Snatch-Chilli-Mint-nikotiininuuska

Chilli Minttiin Snatch on vaihtanut Frozenista tutun vaalean purkin uuteen mustaan. Uusi purkin ulkoasu miellyttää ainakin omaa silmääni!

Chilli Mintin tuoksua on kritisoitu melko paljon, mutta eipä se tosiasiassa ole paha. Tuoksu on chilinen ja taustalla pieni minttuisuus.

Maussa minttu pääsee hieman paremmin esille. Maku on oikein miellyttävä, eikä se jää pyörimään suuhun.

Ja sitten se paljon kehuttu poraus! Ei jätä todellakaan kylmäksi, huhhuh! Poraus on helposti markkinoiden kovin. Edes legendaarinen odens cold dry ei ole mitään tähän verrattuna. Poraus alkaa vahvana ja vain vahvistuu ajan kuluessa. Aivan loistava.

  • +Aivan sairas poraus!
  • +Edullinen
  • +Laadukas pussi
  • -Poraus voi olla osalle liikaa
  • -Tuoksu ei ole paras

Snatch Citrus nikotiinipussi testissä

Minä olen nauttinut nikotiinini aina mintun/mentholin makuisena, mutta nyt nikotiinipusseissa on muutkin maut päässeet yllättämään toimivuudellaan. Esimerkiksi sähkötupakoissa monesti marjaiset ja sitruunaiset maut olivat todella saippuaisia, mutta minttu ja menthol toimi aina. Nuuskassa kaikki paitsi laku ja minttu maut ovat ylimakeita.

Nikotiinipusseissa maut ovat todella puhtaita ja maistuvat lähes poikkeuksetta hyvälle. Snatch Citrus on tästä loisto esimerkki.

Snatch Citruksen maku on puhdas ja aidosti sitruksinen. Tuoksu on mieto ja sitruunainen.

Tuntuma hieman yllätti. Odotin mietoa sitruunaista pussia pienellä porauksella, mutta tässähän on kairausta todella mukavasti!

  • +Edullinen
  • +Laadukas
  • +Herkullinen
  • -Minä kaipaan enemmän kairausta, mutta valtaosalle varmasti toimiva!

Oletko sinäkin lopettanut tupakoinnin tai nuuskan nikotiinipusseilla?

Jos olet niin kerrohan kommenteissa mitkä ovat sinun suosikki nikotiinipussit ja miten on lopettaminen sujunut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *