Grant Extreme nikotiinipussi

Nikotiininuuska Grant Extreme

Grantin muut pussit ovat olleet erittäin vaatimattomia. Noh, kyllähän Ice Cool pientä tuntumaa tarjosi, mutta ei mitään verrattuna markkinajohtajiin, kuten snatchiin tai Nyyttiin. Onkos tässä nyt sitten toimiva Grant? Ei muuta kuin testailemaan kuinka extreme tämä Extreme oikeasti on!

Grant nikotiinipussit extreme

Grant Extreme nikotiinipussi Nicofyltä

Nicofyn valikoimaan tuli viimeisenä vahvistuksena Grant Extreme. Grant Extremen on puhuttu olevan ”oikeasti kovaa kairausta tarjoava pussi”.

Kuten kaikissa Granteissa niin on myös tässäkin 27kpl pusseja purkissa. Muuten muiden varjoon jäävälle Grantille lisäpussit ovat mukava etu.

Grantin Ice Cool oli aiemmin Grantin ns. lippulaiva pussi, mutta nyt vaikuttaisi siltä, että Extremestä on vuoltu uusi lippulaiva. Ice Cool on hieman mitään sanomaton minttupussi, mutta ei missään nimessä huono.

Grant Extreme kokemuksia

Pussit ovat pitkulaisia ja vähän tyhjön puoleisia, mutta ne asettuu huuleen hyvin. Itse pidä enemmän tuhdista ja napakasta pussista, mutta se on vain mielipide kysymys.

Maku on perus minttu, ei mitään erikoista. Minttu on minttu ja aina hyvä. Sama homma hajun kanssa.

Poraako Grant Extreme oikeasti kovaa?

Perus minttupussiin verrattuna poraus on kova. Chilipusseihin verrattuna tämä on suoraan sanottuna laiskan tuntuinen. Ice Frostiin verrattuna poraus on hieman miedompi. Eli siis jatkoon menee!

Arvostelu Grant Extreme

  • +Poraus ei ole chilipussien tasolla, mutta ei missään nimessä tunnotonkaan. Kyllä tämä poraavimpien pussien joukkoon kuuluu, ei ehkä kärkeen, mutta joukkoon kuitenkin.
  • +27 pussia purkissa
  • +Hinta Nicofyllä 4.75€
  • -Hieman tyhjän puoleiset pussit
  • -Ei markkinoiden laadukkain

Mikä on koviten kairaava nikotiinipussi?

Minä antaisin koviten poraavan nikotiinipussin tittelin Snatch Chilli Mintille. Kaikissa chilipusseissa on todella kova poraus, mutta Snatchissä se on vielä napsun kovempi kuin muissa. Ei chilipusseista Ice Frost 2.0 tarjoaa kovimman porauksen.

Teille, jotka ette porauksesta välitä löytyy myös erittäin suuret valikoimat nikotiinipusseja.

Parhaat ei poraavat nikotiinipussit

Monet tupakoinnin lopettajat eivät pidä järjettömästä kairauksesta. Tupakoinnin lopettajille ja muille miedommista pusseista pitäville on isot valikoimat herkullisia pusseja miedolla suutuntumalla

Dissident Peachmint

Dissident Peachmint Nicofylta on raikkaan jääteen makuinen ja maultaan yksi suosikeistani. Peachmintissä poraus on mieto ja sopii todella hyvin tupakoinnin lopettajalle tai ihmiselle, jolla on herkkä huuli.

Dope Lime Smash

Dope Lime Smash Nikotiinipussit.comilta on näistä neljästä ”poraavin”. Raikas ja makea limepussi omaa pienen suutuntuman, mutta sen en usko ketään haittaavan.

Loop Mintmania

Loopin Mintmania Nicofylta on mini kokoinen pussi, mutta ei samalla tapaa kuin Zonnic ja Zyn. Loopin pussi on 0,45g napakka pussi. Jäinen minttu sopii makuna lähes jokaiselle, joten jos olet tupakointia lopettamassa kannattaa tämä kokeilla.

Ice Vattulaku

Ice Vattulaku on Nikotiinipussit.comilta ja maistuu jumalaisen herkulliselle kombolle vadelmaa ja lakritsia! Tämä olisi päivittäisessä käytössä, jos porausta olisi enemmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *