Denssi Brain Freeze nikotiinipussi

Denssi nikotiinipussit

Nikotiinipussit.com verkkokauppaan tärähti todella mielenkiintoinen uutuus, Denssi Brain Freeze. Tuotesivulla näkyvät punaiset varoitukset tuotteen eläimellisestä kairauksesta herätti ainakin itsessäni suuren uteliaisuuden. Onko tässä nyt sitten oikeasti se markkinoiden poraavin minttupussi?

Nikotiinipussit.com uutuustuote Denssi Brain Freeze

Denssi Brain Freeze nikotiinipussit on Odens nuuskan ystäville varmasti mieluisa uutuus Nikotiinipussit.comilta. Denssin Brain Freezen kehutaan poraavan kovempaa kuin yksikään nikotiinipussi. Odens nuuskan legendaarinen porauskaan ei kuulemma pärjää Denssin kairaukselle.

Denssin purkissa on 25 kappaletta nikotiinipusseja. Normaalisti nuuska -ja nikotiinipussipurkeissa pusseja on 18-20 kappaletta. Nikotiinin määrä on Tullin sallima maksimi 4mg/pussi.

Denssin pussi on tuhti ja pehmeä! Itse vanhana nuuskan käyttäjänä tykkään, kun pussi tuntuu huulessa. Tuntumaan tarvitsee tuhdin pussin lisäksi porausta. Denssi täyttää molemmat kriteerit paremmin kuin hyvin.

Denssi Brain freeze kokemuksia

Pussin tuntuma on loistava. Porausta on todella paljon ja varoitukset aivan paikallaan. Esimerkiksi tupakoitsija, joka ei eläessään ole nuuskaan tai nikotiinipusseihin koskenut luultavasti ei tästä nauttisi. Killaan ja markkinoiden moniin chilipusseihin verrattuna Denssi on aivan omaa luokkaansa. Mikään ei ole porannut ennen lähellekään näin paljoa.

Pussit ovat suuria ja pehmeitä. Pehmeyden ansiosta pussi muotoutuu huuleen täydellisesti. 0,8 gramman koko takaa, että paatuneemmankin nuuskaajan huuli täyttyy!

Maku on simppeli ja puhdas minttu jumalattomalla jäisyydelle.

Pussit ovat kosteahkoja Nyytti Tervalakun tyyliin.

Denssi Brain freeze arvostelu

Paras nikotiinipussi mitä minä olen testannut, mukaan lukien vahvat nikotiinipussit.

  • Poraus: Uskomattoman kova! 6/5
  • Maku: Minttu mielettömällä jäisyydellä. 4/5
  • Koko: 0,8g suuri säkki. 5/5
  • + 25 pussia purkissa.
  • + Mieletön poraus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *